PSİKOTEKNİK RAPORU
TEL: 0 212 641 13 13 PBX
ÖNEMLİ DUYURU: TESTE HİÇ GİRMEDEN VE SAĞLIK BAKANLIĞININ ONAYLI RAPORU OLMADAN PSİKOTEKNİK RAPORU ALANLAR HAKKINDA YASAL İŞLEM YAPILMAYA BAŞLANMIŞTIR. MAĞDUR OLMAMANIZ İÇİN MUTLAKA TESTE GİREREK PSİKOTEKNİK RAPORU ALINIZ.
Psikoteknik değerlendirme merkezimizde 8 cihazımızın olması ve kurumumuzun haftanın 7 günü saat:09.00-21.00 arasında açık olmasından dolayı bu saatler arasında istediğiniz saatte merkezimize gelerek sıra beklemeden 60 dakikalık teste psikolog eşliğinde girebilirsiniz. Teste gelirken tek yapacağınız şey Ehliyet fotokopisi, kimlik fotokopisi ve 1 adet resim yeterlidir.
Psikoteknik değerlendirme raporunuzu 7 (yedi) iş günü içinde sağlık grup başkanlığından onaylatarak teslim ediyoruz..
Rapor Örneği için tıklayınız
Not: 8 kişi ve üzeri gelecekler kurumumuzdan randevu alması gerekmektedir.
Merkezimizde Kullanmış olduğumuz Dünyaca Ünlü Dr.G. Schuhfried GmbH, bilgisayarlı psikolojik tanılama konusunda dünya lideridir.
- Src Belgeleri Hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız
Yusuf Yalçın slm
Suboxone ilaç tedavisi alıyorum rapor alamıyorum nasıl yardımcı olabilirizsiniz
Yusuf Yalçın slm
merhaba ben alkol yüzünden 3.kez kaptırdım .sudge eğitimine girdim sınavı olduk 26 nisanda sudge belgesini alacağım.bu süre dolunca mı psikoteknik raporunu almalıyım yoksa 26 nisandan önce alabilir miyim.bir de fotoğraflar biyometrik mi olmalı?
Merhaba. Nişanlımın sanırım 3 kez alkolden ehliyeti alınmış. Şimdi süresi dolmuş. Psikoteknik raporu alması gerekiyormuş. Bunun yanında psikolojik tedavi görmesi gerekiyormu.? Kendisi İstanbul’da yaşıyor. Bu konu hakkında nasıl bir yol uygulayacağımız konusunda yardımcı olursanız çok seviniriz. Başarı dileklerimle..
Trafik Yönetmeliğinin Üçüncü Bölüm 97.Maddesinin b bendine göre; Yapılan ölçüm sonucunda yasal sınırların üzerinde alkollü olarak araç kullandığı tespit edilen sürücüye 2918 sayılı Kanunun 48 inci maddesinin beşinci fıkrasında belirtilen miktarlarda idari para cezası verilerek, son ihlalin gerçekleştiği tarihten itibaren geriye doğru beş yıl içinde sürücü belgeleri birinci defasında altı ay, ikinci defasında iki yıl, üç veya üçten fazlasında ise her seferinde beşer yıl süreyle geri alınır.
SORUNUZUN KISA CEVABI: Mevzuata göre Psikoteknik raporu ile Psikiyatr Muayenesi olacak. Psikoteknik raporu alamazsa sürücü belgesini geri alamaz. Psikolojik tedavi görmesi ile ilgili yasal bir zorunluk bulunmamaktadır.